Босът на Локо (Сф): Иван Колев е само един от вариантите за треньор! Преговаряхме и с гръцки специалист

Босът на Локо (Сф): Иван Колев е само един от вариантите за треньор! Преговаряхме и с гръцки специалист

Все още не е ясно името на новия старши треньор на Локомотив (София). Преговори се водят с няколко специалисти, научи “Витоша нюз”.

Както е известно, досегашният треньор на “червено-черните” Радослав Здравков напуска. Неговият договор не беше подновен от ръководството на клуба.

В публичното пространство изтече информацията, че Иван Колев ще поеме Локомотив. Kotasport.com съобщи за такава възможност.

Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев обаче опроверга информацията.

“Да, Иван Колев е един от вариантите за треньор. Проведохме един разговор с него. Познавам го от много години. Но твърдо искам да заявя, че Колев не е подписал договор с Локомотив. Твърде прибързано е да се твърди, че той ще смени Ради Здравков. Това просто не отговаря на истината…

Аз водя преговори с няколко души. Ще решим до няколко дни кой е най-подходящият. Много хора ми бяха предлагани, между тях има и един грък. Ще обсъдим с моите колеги от УС внимателно всички кандидатури”, заяви Василев пред vitoshanews.com.

Босът на Локо (Сф) внесе уточнение и по повод раздялата с Ради Здравков.

“С Ради се разделихме като приятели. С него имахме предварителна договорка да работим заедно до края на сезона и евентуално до баражите за промоция в Първа лига. Така или иначе това не стана, по независещи от нас причини.

Благодаря му за свършената работа. Уговорката беше – до края на сезона. Всичко между нас е нормално, честно и почтено. Всичко е пито-платено, точно. Дължим му само заплатата за май. Ще си я получи през юни. Това е. Здравков в никакъв случай не е виновен за това, че не изпълнихме целта, която беше достигане до бараж”, каза Василев.

“Колкото до профила на новия ни треньор…Търсим промяна. Ще видим. Нека внеса яснота и по селекцията за новия сезон 2020/2021. Нямаме намерение да освобождаваме никого. Всички футболисти си имат договори. Напускат само чужденците Том, Шоко и Неманя Иванов.

Педро Ферари – Педриньо остава при нас. Няма да го пускам където и да било без трансферна сума. Чета по медиите за интерес към него от страна на елитни клубове – Локо (Пд), ЦСКА 1948 и др. До момента оферта за бразилеца няма постъпила при нас. Ако има такава, ще седнем и ще преговаряваме, но засега няма нищо.”

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4