Приятели подкрепят с футбол Дарко Тодоров

На 1 март 2016г. от 10:30 ч. на базата на ДИТ-Драгалевци се организира благотворителна тренировка от типа Crossfit , средствата от която ще бъдат дарени на семейството на Дарко. “Във вторник на 01.03.2016г. от 10:30ч. на базата на ДИТ-Драгалевци се организира благотворителна тренировка от типа Crossfit , средствата от която ще бъдат дарени на семейството на Дарин Тодоров-Дарко”, това съобщи нападателят на Септември Антонио Павлов, който е бивш съотборник на възстановяващият се от тежка катастрофа бивш футболист.

Роденият в Шумен бивш играч на Левски пострада при тежка катастрофа преди повече от шест години, като не спира да води борба, за да се върне към нормалния ритъм на живот, а след последните интервенции със специално роботизирано устройство започна да се изправя на крака преди няколко месеца. Майката му Даниела съобщи и прекрасната новина преди месец, че Дарко вече се храни с дясната си ръка, а това се случва за първи път след инцидента преди малко повече от 6 години.

“Успя с дясната ръка да забоде с вилицата парче банан и да го хапне. Движенията все още са несигурни, но вярваме, че в най-скоро време ще преодолее и това и ще бъде още по-близо до пълноценния живот”, сподели още ангелът-хранител на бившия футболист на Левски, Спартак (Варна), Шумен и Несебър.

Освен благотворителната тренировка на Драгалевци вече подготвят и благотворителен футболен турнир, чийто приходи да бъдат дадени на семейството на Дарко.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN: BG31 UNCR 7000 1519 4561 09
BIC: UNCRBGSF
PayPal: d.todorova6203@abv.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4