Антов: Внушенията от измислени НПО-та, че ВМРО нарушава законите, са абсолютно неуместни! (ВИДЕО)

Антов: Внушенията от измислени НПО-та, че ВМРО нарушава законите, са абсолютно неуместни! (ВИДЕО)

Гражданска инициатива настоява властите да започнат обстойна проверка на дейността на ВМРО и забрана на партията. “Граждани за демократична и правова държава” поставят под съмнение това дали партията не нарушава конституцията и законите на България.

Сигнализирани са президентът, премиерът и главният прокурор. Обвинението към ВМРО е базирано на публични изяви на видни представители на организацията през последните 3 години – скандалите в Държавната агенция за българите в чужбина и антиромската риторика.

За коментар тв “България 24” потърси общинския съветник Димитър Антов.
“Патриотизмът не отърва някому и затова се тези атаки към нас. Оказва се, че въпросното НПО е някаква анонимна структура с много тръмко заглавие. Аз мога да създам например “Световен център за справедливост” и това да звучи като мощна организация, а тя да се състои само от мен.

Дейността на ВМРО била незаконна?! Ако за тях дейността на Сметната палата е незаконна и антидържавна, да атакуват съществуването й тогава. Само през 2019 г. Сметната палата направи две проверки на нашата партия, освен това изборните документи, изборните отчети – всичко минава оттам…И палатата не е имала никакви забележки към нас.

Тези внушения, че ВМРО нарушава законите на държавата, са абсолютно неуместни! Освен това тези хора са абсолютно анонимни, могат да обвинят всеки ввъ всичко…ВМРО е стара партия, тя е минала през хиляди премеждия, и не си е сменила името вече толкова години. Тя е известна със своя патриотизъм, със защитата на националните интереси. за нас преди идеологията е защитата на националното наследство, за което са се борили нашите прадеди”, заяви Антов.

 

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4