Йоана Илиева е новото лице на “София – европейска столица на спорта”

Йоана Илиева е новото лице на “София – европейска столица на спорта”

Йоана Илиева е новото лице на “София – европейска столица на спорта”. Кметът Йорданка Фандъкова и зам.-кметът доц. д-р Тодор Чобанов връчиха днес специален приз на младата звезда на световната фехтовка, която е сред най-прогресиращите български спортисти.

„Благодаря на Илиева, че с нейния талант и авторитет ще увлича всички граждани и най-вече децата в активен начин на живот,“ заяви Фандъкова. На церемонията в сградата на Столична община присъстваха още Иво Воденов – личен треньор на Йоана Илиева и Запрян Ванчев – директор на Академия „Етрополски“. Йоана ще бъде част от инициативата и по много събития от програмата на „София – европейска столица на спорта“ през 2020 година.

“Стискаме й палци и й желаем успех на предстоящите световни купи и на световното за жени, както и на европейските олимпийски квалификации по пътя към Токио това лято…”, написа Анатоли Илиев, ръководител на проекта “София 2018 – Европейска столица на спорта” в личния си профил в социалната мрежа по повод събитието.

Categories: Спорт, Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4