Спартак (Подгумер) се прицели в Топ 4 (ВИДЕО)

Спартак (Подгумер) се прицели в Топ 4 (ВИДЕО)

видеоСпартак (Подгумер) стартира зимната си подготовка на 18 януари (събота). Засега има само едно сигурно ново попълнение. Това е Димитър Петров. Младокът е продукт на подгумерската футболна школа, играе като крило или краен бранител.

Ръководството на клуба търси и спешно вратар и нападател.
“С нас подготовка ще проведе и опитен, класен състезател, който е добре познат в групата. Засега обаче не искам да издавам името му. Ако той не намери по-високо стъпало за кариерата си, ще остане при нас и ще ни помогне през пролетта, съобщи един от ръководителите на Спартак – Виктор Динчев пред “Витоша нюз”.

– Целите пред отбора са спечелване на турнира в нашето село “Иван Тодоров” и попадане в първата четворка на първенството. Мисля, че това е съвсем реално и постижимо.”

Спартак ще вземе участие и в традиционния турнир “Христо Гаврилов – Ринги” в с. Войняговци, който стартира в края на януари.

Припомняме, че през миналия сезон подгумерци спечелиха Северната дивизия на София и играха финал за определяне на столичен първенец. Там “светлосините” загубиха от Гранит (Владая) с 1:5.

Снимка: vitoshanews.com

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4