Първо във “Витоша нюз”: Още един зимен турнир радва феновете в Софийско

Първо във “Витоша нюз”: Още един зимен турнир радва феновете в Софийско

Още един зимен турнир ще радва любителите на футбола в Софийско през студените месеци в началото на 2020 година, научи “Витоша нюз”. През последните години феновете си знаеха: в края на януари в с. Войнеговци започва турнирът “Христо Гаврилов – Ринги”. В средата на месец февруари пък в с. Подгумер се радваме на “Иван Тодоров”.

Състезанията винаги са изпълнени с много емоции и дъжд от голове. Около терена е не по-малко интересно. Купонът е на макс по трибуните и покрай тях. Турнирите са добре дошли за отборите от софийската Четвърта лига. Те ги използват като една качествена игрова подготовка преди старта на пролетния полусезон.

Новината е, че зимен турнир ще започне и в кв. Требич. Засега организаторите планират участие да вземат 8 отбора, разделени в 2 групи. За старт на турнира е предвиден 14 февруари (Трифон Зарезан). В рамките на две седмици в събота и неделя ще бъдат изиграни срещите от проявата.

Предстои да се уточнят последните подробности. Когато има вече и официално решение, “Витоша нюз” ще съобщи веднага.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4