Мрамор остана без треньор, Стефан Костадинов си тръгна

Мрамор остана без треньор, Стефан Костадинов си тръгна

Един от най-добрите отбори в столичната Четвърта лига – Север остана без треньор, научи “Витоша нюз”. Наставникът на Мрамор Стефан Костадинов се раздели с клуба по свое желание. Под негово ръководство “жълто-черните” записаха поредица от отлични резултати. Те ще зимуват на второ място във временното класиране с 32 точки – 10 победи и 2 равни, голова разлика 56:9.

Лидер е Левски (Чепинци) с 34 т. Очевидно е, че именно между тези съперници ще се разрази битката за първото място в северната дивизия. Дербито през есента завърши 2:2 в Мрамор и предложи доста емоции на многобройната публика.

Причините за напускането на Костадинов били лични, подчертаха от ръководството на клуба. “Да, информацията ви е вярна. Стефан сам пожела да си тръгне. Съжаляваме, разбира се, все пак той работи страхотно в Мрамор, постигна отлични резултати. Но няма как да го спрем. Решението си е негово. Явно твърде много ангажименти са му се струпали на главата и той не може да смогне. Не мога да коментирам решенията на Костадинов”, заяви Александър Валентинов, който е кмет на Мрамор.

Бившият нападател на Левски и Славия категорично отрече плъзналите слухове, че заедно с досегашния треньор ще си тръгнат и доста футболисти от титулярния състав. “Аз поне не зная такова нещо. Не вярвам и да се случи. Създадохме добър колектив през последния полусезон. Момчетата са и приятели помежду си. Атмосферата в съблекалнята е отлична. Никой от играчи до момента не ми заявявал, че иска да си ходи”, обясни Валентинов.

До назначаването на нов старши треньор тимът ще бъде воден именно от него и от Кристиян Кръстанов.

Иван ВАСИЛЕВ

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4