Вече са ясни претендентите за влизане в Югозападната Трета лига

Вече са ясни претендентите за влизане в Югозападната Трета лига

Вече са ясни участниците в баражите за влизане в Югозападната Трета лига. От Зона “Пазарджик” на бараж отива Чико (Бяга). От Зона “Кюстендил” идва Велбъжд (Кюстендил). От Зона “Благоевград” по всяка вероятност няма да бъде излъчен представител, тъй като никой не отговяра на лицензионните изисквания. В зона “Перник” ситуацията е същата.

В Зона “София област” предстои финал между Бенковски (Костенец) и Спортист (Своге) на 30 май.

В зона София -град вече е ясно шоуто. От АОГ – Север за столичен първенец ще се бори първенецът в класирането – Надежда (Доброславци). От АОГ – Юг право на участие във финала придоби Левски – Раковски.

Сблъсъкът за определяне на столичен първенец е на 26 май (събота) от 17:00 часа на стадиона в с. Бистрица. Изходът от срещата ще излъчи и представител на столицата в допълнителния бараж срещу победителя от двойката Бенковски – Спортист.

Общо 4 отбора отиват на финалните баражи за изкачване в Трета дивизия. Жребият за тях ще бъде изтеглен на 4 юни в сградата на Зоналния съвет на БФС – София. Мачовете ще се изиграят на 6 и 9 юни в Драгалевци и Бистрица.

По-нататък обаче нищо не е ясно…Има голяма вероятност повече отбори да получат “уайлд кард” за Трета лига, ако се отворят места. Изстрадалите зпалянковци все още тънат в неведение. Топката е в полето на БФС…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4