Надежда (Доброславци) привлече двама нови футболисти, единият е наказвал Ливърпул

Надежда (Доброславци) привлече двама нови футболисти, единият е наказвал Ливърпул

Надежда (Доброславци) привлече двама нови футболисти. Това съобщиха пред “Витоша нюз” от ръководството на клуба. През зимната пауза е планирана мащабна селекция с оглед високите цели, поставени пред отбора.

Сигурните нови попълнения на този етап са Жулиан Манолов и Огнян Памуков. Първият е роден на 8 май 2000 година и е вътрешен халф. През последния сезон е играл в Спортист (Своге). Манолов е вътрешен халф. Рожба е на ФК Обеля, най-дълго време е играл в ЦСКА – София.

Любопитен момент от кариерата му е, че е вкарвал гол на английския гранд Ливърпул. Това се случи през 2014 г. в приятелски юношески турнир.

Манолов се разписва и при дебюта си в професионалния футбол – през декември 2016-а, когато игра за дублиращия отбор на ЦСКА във Втора лига срещу Царско село.

Памуков пък е 20-годишен, халф, кадър е на ДЮШ на Ботев 2002 (Пловдив), играл е и в Локомотив (Пловдив).

От пролетния полусезон участникът в Югозападната Трета лига ще има и треньор на вратарите. За поста се обсъждат няколко имена, фаворит засега е Йордан Йорданов – Жан.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4