Френски нападател чакат в Славия

Централен нападател от Франция чакат в Славия, научи Витоша Нюз. Тъмнокожият таран е 25 – годишен и е юноша на Сент Етиен. Футболистът ще дойде на проби при „белите” и ако бъде одобрен от новия старши треньор Александър Тарханов, ще подпише договор.

Руският специалист днес направи първа тренировка начело на отбора. Около 30 верни фенове на най-стария столичен клуб приветстваха Тарханов.

„Обещавам Славия да играе атрактивен футбол и да радва запалянковците си. В цялата си кариера съм се старал отборите ми да показват силна физика, колективен дух и борба за всяка топка. С удоволствие приех поканата на г-н Венцеслав Стефанов и се надявам в края на сезона да се радваме на добро класиране”, заяви Тарханов при представянето си.

Руснакът няма да прави промени в щаба си, негови асистенти ще бъдат Мартин Кушев, Владимир Иванов и Радостин Станев. Първата контрола от зимната подготовка на „белите” ще бъде на 19 януари срещу Витоша (Бистрица). Проверката започва от 14:00 на стадиона в Овча купел.

На 21 януари отборът на Славия ще лети за Турция, където ще проведе втората част от подготовката. На турска земя са сигурни засега контролите с немския Франкфурт и казахстанския Астана, воден от Станимир Стоилов. До заминаването в Турция, футболистите на Тарханов ще тренират по веднъж на ден, двуразови занимания са планирани само в периода 15-17 януари.

Първо занимание направи и единствения засега нов футболист, който е на проби в отбора – халфът Златко Бонев. Той идва от Локомотив (София), а преди това е играл в Марек (Дупница).

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4