Изненада! Ирландец пое Пирин

Изненада! Ирландец пое Пирин

Ирландец е новият старши треньор на Пирин (Благоевград). Уорън Фийни ще изпълнява функциите на класически мениджър на тима.

Младият специалист вече има солиден опит като мениджър на отбори във Великобритания, а футболната му кариера е доста впечатляваща.

Фийни е трето поколение национал на своята страна с 46 мача и пет гола. Британският нападател е играл за отбори като Лийдс, Кардиф, Лутън, Дънди Юнайтед, Суонзи и др. Треньорската му кариера преминава през Нюпорт, Линфийлд и Нотс Каунти.

За последно той води отбора от второто ниво на северноирландското първенство Ардс. Фийни ще пристигне в Благоевград в началото на следващата седмица, като дотогава ще  бъде ясен и работният му екип, в който със сигурност ще присъства българин,  владеещ отличен английски език.

Новият мениджър вече прекара няколко дни в Благоевград и се запозна обстойно с обстановката, амбициите и намеренията на ръководството на клуба, като присъства и на няколко занимания на “орлетата”.
Договорът на Фийни ще бъде за година и половина.

Източник: pirinsport.com
Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4