ЦСКА изгони сина на бащата, набил жена на мач

Ръководството на ЦСКА взе решение да освободи от школата на клуба детето, чиито баща удари майка по време на мач на „червените”. Първи Витоша Нюз писа за инцидента, който се случи по време на турнира за деца, родени 2004 година. Тогава мъжът нокаутира майка на друг футболист, след което избяга. От ЦСКА излязоха с официална декларация, в която обявиха и обосноваха решението си за освобождаването на сина на побойника.

„Искаме да ви информираме, че във връзка с инцидента, който се случи по време на детския турнир в Пловдив за деца родени през 2004 год., ръководството на ЦСКА взе решение да отстрани от тренировъчен и състезателен процес, детето, чийто баща беше замесен в грозната случка.

ЦСКА като клуб никога не е толерирал подобни вандалски прояви и такива действия не подхождат на нашия морал! Във философията на ЦСКА винаги на първо място е било спортсменството и честната игра! Конфликтите се решават на терена чрез игра, а не извън него с юмруци.

Да запазим играта, да запазим децата!”, написаха от клуба.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4