Клуб от Четвърта лига слага осветление на стадиона си

Клуб от Четвърта лига слага осветление на стадиона си

Клуб от Четвърта лига слага осветление на стадиона си, научи “Витоша нюз”. Става въпрос за участника в софийското първенство – Север Левски (Чепинци).

Революционната стъпка е по лична инициатива на собственика на клуба Методи Милков. Репортер на нашата медия видя, че ремонтните дейности по монтирането на осветителните тела на стадиона продължават. Ръководството на Левски се надява, че до старта на новото първенство 2019/2020 всичко ще бъде приключено като монтаж и “сините” ще приемат своите съперници поне през по-топлите месеци на годината под прожекторите в късните часове на деня.

Междувременно стана ясно, че левскарите се събират за първа тренировка след лятната пауза на 5 август. Основният състав от миналия сезон е запазен. Няма напускащи играчи. Ще бъдат привлечени максимум пет нови попълнения. Амбициите са Левски отново да е водещ фактор в групата и да се бори за първото място.

Снимки: Станчо ШУКЕРОВ

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4