Наско Сираков: “Синята” общност е обезверена, аз също

Наско Сираков: “Синята” общност е обезверена, аз също

Легендата на българския футбо Наско Сираков коментира случващото се в българския футбол в предаването на Ники Кънчев по радио “Дарик”.

“Когато Левски не върви, първото име, което идва на преден план, е Наско Сираков, но това не е така. За разлика от ЦСКА, синята общност е на другия полюс – обезверена е, включително и аз. Играта на отбора не върви, правят се грешки в продължение на 10 години, на Спас Русев начинът му на работа бил различен от този на Наско и Мъри. Зная печелившия начин на работа, на феновете им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце, заяви Сираков.

– В Лудогорец организацията е феноменална – финансово обезпечени са, имат страхотна база, играят най-добрия футбол в България, но е минус, че нямат представител в националния отбор. Това е удоволствие на собствениците им, но не виждам принос за нашия футбол. ЦСКА е на гребена на вълната. Поне до утре вечер, имат шансове за титлата, в борбата са. Предстоят им тържества, обединени са, с изключение на 200 човека.”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4