Деца играха, за да дадат надежда на Стоян

Деца играха, за да дадат надежда на Стоян

В неделя бе проведен детски благотворителен футболен турнир. Организатор на състезанието отново беше младият треньор от с. Мусачево Александър Станоев.

След оспорван финал и големи емоции с изпълнение на дузпи, крайното класиране изглежда така:

1️⃣-во място  – Спартак 2015 (София)
2️⃣-ро място – Средногорец (Златица)
3️⃣-то място  – Тийм (Мусачево)
4️⃣-то място  – Пирдоп
5️⃣-то място  – Звездец (Горна Малина)
6️⃣-то място – Спортист (Нови хан)

Наградени бяха и младите таланти:

  • Най-добър вратар – Слави Грънчаров, от отбора на Спартак
  • Най-полезен играч – Мартин Кирилов, от отбора на Средногорец
  • Голмайстор на турнира – Тодор Тодоров – Тоти, от отбора на Мусачево

 

Браво момчета! Браво на всички взели участие в турнира. Поздравления за издържливостта, хъса и добрата игра в горещия ден.
Всички вие сте победители!

“Специални благодарности на треньорите на футболните клубове, за присъствието и уважението.Най-важна е родителската подкрепа, за това нека да насърчаваме децата да спортуват и да следват мечтите си! Благодаря на всички родители! Огромни благодарности на Община Елин Пелин, “Гебрюдер Вайс” ЕООД, “ЙАФ България” ЕООД, магазин “Белмонт”, РПК “Развитие” – Елин Пелин, “МАК” ООД, “Автотранс-10”, 100панство Мусачево. Благодаря за всеотдайната помощ на Катрин, Яница и Стиляна! Сладки благодарности на Гергана Крумова за прекрасните торти.Благодаря на на малките принцеси от “Детски Мажоретен Състав Светла“, град Елин Пелин. Благодаря на вички Вас за присъствието, емоциите и подкрепата! Най-вече ви благодаря, че отново ДАРИХТЕ НАДЕЖДА НА СТОЯН. – това сподели самият Александър Станоев в обръщението си към всички.

А ние ще добавим… Благодарим Ви от все сърце, че Ви има! Защото няма нищо по-важно от добрия пример и дадената надежда.

Събраните средства в поставените кутии на турнира бяха 625 лв, които вече са преведени по сметката на Стоян. Близо сме до очакваната сума! Добри хора, не спирайте да помагате!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4