Локо (Сф) има нов треньор! Юли Петков влезе в щаба на Додич

Локо (Сф) има нов треньор! Юли Петков влезе в щаба на Додич

Юли Петков е новият помощник-треньор в Локомотив (Сф), научи “Витоша нюз”. Младият специалист влезе в щаба на Младен Додич. Там са още новият треньор на вратарите Валентин Захариев, който смени отишлия в Царско село Николай Донев, Христо Коилов и Виктор Михайлов.

Новината ни беше потвърдена от собственика на “червено-черния” клуб Иван Василев.
“Вярно е. Юли Петков ще помага на Младен Додич. Спряхме се на него, защото се е доказал като специалист и най-важното – като човек с голямо локомотивско сърце! Убедени сме с колегите от управата на клуба, че Юли ще ни помогне много в трудната битка за завръщане в Първа лига – там, където е мястото на Локомотив”, заяви Василев.

Петков досега водеше юношите младша възраст на Локото, набор 2003, които са считани за един от най-добрите отбори в ДЮШ в тази възраст. Босът на славния “железничарски” клуб анонсира пред нашата медия и идеята си Локо 2003 да се включи от догодина в Елитната група на България.

“Благодаря за доверието, което ми оказа г-н Иван Василев и колегите му от УС на клуба. Това е чест, задължаващо е, но аз съм бил винаги оптимист. Такъв съм и сега. Голямата, основната ни цел е да върнем Локомотив в елита. Това е най-важното на този етап. Ще дам всичко от себе си, за да го изпълним, само да сме живи и здрави, бяха първите думи на Петков пред “Витоша нюз”. – Хубавото е, че виждам една приятна еуфория у нашите привърженици, които изстрадаха доста в последно време. Настроение има и в момчетата от отбора…Надявам се, тази положителна енергия да ни донесе и победите във Втора лига. Дано догодина по същото време да празнуваме промоцията в елита.”

40-годишният специалист вече има опит като треньор в мъжкия тим на “железничарите”. Той беше играещ наставник по времето, когато Локомотив се подвизаваше в АОГ-Север под ръководството на Антон Велков.

Петков няма в никакъв случай да зареже и Локо 2016, който му е на сърце. През последните два сезона Юли водеше аматьорите. Идеята му е да съчетава и там работата си в свободното от ангажименти с първия тим и юношите младша възраст. Той възнамерява да покани Младен Стоев да му помага в Локо 2016. До седмица при всички случаи ще има яснота по всички въпроси.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4