Знамето на Община Елин Пелин гордо се развя и на Пирин планина от Цанко Цанев

Знамето на Община Елин Пелин гордо се развя и на Пирин планина от Цанко Цанев
На 28 април 2019 година в гр. Разлог се проведе много силен турнир по голф с международно участие “Easter Golf Challenge”. На прекрасното голф игрище “Pirin Golf & Country Club” в подножието на планината сили премериха най-добрите голфъри от България и чужбина.

От Сърбия дори беше пристигнал най-титулувания голфър на страната, който по-късно през годината ще играе в професионалния световен голф. Много от тренираните състезатели на възраст от 15 до 55 години имаха сложната задача да преодолеят невероятно силния вятър на трудното игрище.

 

С разменено водачество по време на играта, психически и технически най-подготвен в това предизвикателство, се оказа 16 годишният Цанко Цанев от община Елин Пелин, който спечели купата за първото място!
“Стабилната спортна подготовка, подкрепена дейно от Община Елин Пелин и кмета г-н Ивайло Симеонов показаха, че тази формула е печеливша и ще дава резултати и занапред. Така навръх Великден знамето на Община Елин Пелин гордо се вееше и на Пирин планина. Турнирите продължават и се надяваме това знаме гордо да се вее на всички голф игрища в България и Европа”, коментира треньорът на Цанко Цанев.
Снимка: elinpelin.org
Categories: Райони, Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4