Голямо признание за администрацията на район „Надежда“! (СНИМКИ)

Голямо признание за администрацията на район „Надежда“! (СНИМКИ)

Администрацията на район „Надежда“ зае престижното второ място в класацията на Инситут за публична администрация (ИПА) за 2019 г.

С успеваемост от 97 % в своите обучения, екипът на „Надежда“ беше отличен сред десетте най-добри администрации в България.

„Радвам се, че работя с толкова отговорни професионалисти. Пътят към една прогресираща публична администрация минава през високата квалификация и познаване на добрите практики в сектора“, заяви заместник-кметът на района Виктория Раловска-Павлова по време на официалната церемония.

„През годините Институтът се превърна в най-солидната платформа за надграждащи обучения и обмен на опит на различните професионални общности в държавната администрация“, каза от своя страна изпълнителният директор на ИПА Павел Иванов.

Институт по публична администрация чества 20 години от създаването си, като вече е утвърдена национална обучаваща институция за служители в държавната администрация.Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4