Genius sports водят в Чемпиъншип на IT лигата

Genius sports водят в Чемпиъншип на IT лигата

Genius sports са лидери в Чемпиъншип на IT лигата. В мач от 4-ия кръг на първенството тимът разби “Датекс” с 10:2 и събра 12 точки. Иван Ненков се отличи с 5 гола за успеха на водача, Красимир Генев вкара два, по веднъж се отчетоха още Иван Иванов, Стелиян Георгиев и Васил Николов. Точни за символичните домакини бяха Пламен Герганов и Михаил Великов.

В най-интересния сблъсък от кръга вторият в класирането “Ендава” пречупи трудно Accedia с 9:6. Цветослав Игнатов, Тодор Радев и Драган Мишев осигуриха комфортна преднина на домакините, преди Никола Богданов да намали след четвърт час игра. Отново Радев и Мишев се разписаха, за да докарат резултата до 5:1 за “Ендава”, преди Богданов да върне едно попадение.

Игнатов (34) вкара за 6:2 и реши всичко. До края мачът се доиграваше. Точни за “Ендава” бяха още Радев – 2, и Мишев. Кристо Прифти – 2, Димо Станев и Богданов се отчетоха с голове за Accedia.

Чемпиъншип, ИТ лига, 4-и кръг:
Дантек Девс – ГТТ 4:5
ГФК България – Експириън 3:3
Еноватор – Виваком фор плей 5:2
Полигран –  Ипсос 3:5
Ендава  -Accedia 9:6
Датекс –  Генуис Спортс 2:10
Ъпнетикс – Текеекспертс 4:0
Аксуей –  Плейтекс 1:8

 

КЛАСИРАНЕТО ВИЖТЕ – ТУК!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4