Загина спонсорът на Чико (Бяга)

Трагедия покоси един от противниците на ЦСКА в Югозападната “В” група. Става въпрос за Чико от село Бяга. Тази вечер малко след 18 часа при автомобилна катастрофа е загинал футболистът и играещ спонсор на отбора Георги Михайлов-Бунара, предава сайтът Pzsport.info. Всички в отбора на Чико са шокирани от трагичната вест. Инцидентът е станал по пътя между селата Исперихово и Ново село. В “Ауди”-то на Георги Михайлов са били още неговият баща, който е с фрактура на ръката и още двама играчи на Чико, които са с по-леки наранявания.

Четиримата са пътували към Съединение, за да гледат мач на Гигант. Според предварителната информация колата се е преобърнала на един от завоите на мокрото от дъжда трасе. Георги Михайлов е бил без предпазен колан и е загинал на място. Останалите пътници в лекия автомобил са откарани в пловдивска болница. За трагедията вече е уведомен Зоналния съвет на БФС, който веднага е отложил утрешния мач на Чико срещу Рилски спортист в Самоков. Нелепата смърт на едва 35-годишния Георги Михайлов поставя сериозни въпросителни пред бъдещето на ФК Чико. Именно той е основният организатор на отбора, душата и сърцето, истинският мотор, без който клубът от Бяга няма как да бъде същият.

Витоша нюз изказва най-искрените си съболезнования на семейството на Георги Михайлов


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4