“Група на смъртта” се очерта и на Витоша Къп – Железница 2018″ (ВИДЕО И ПЪЛНА ПРОГРАМА)

“Група на смъртта” се очерта и на Витоша Къп – Железница 2018″ (ВИДЕО И ПЪЛНА ПРОГРАМА)
Днес от 12:0 часа на стадиона в Железница след символична церемония бе изтеглен жребият за първото издание на футболния турнир “Витоша къп – Железница 2018”. Събитието ще се проведе в периода 8 юли – 26 август 2018. Всяка неделя ще се състоят по два мача. В надпреварата се включват 8 отбора от областните групи. Сайтът vitoshanews.com е медиен партньор на турнира.
Железница е отбор от АОГ – Юг, компанията от отбори, състезаващи се в южната столична група, допълват комшиите от Витоша (Бистрица), тук са и амбициозният отбор на Гранит (Владая) както и завърналият се след 17 години отсъствие от софийските терени Обеля 1945.

Столичният първенец 
Надежда (Доброславци) също участва в жребия, както и представителите на ОФГ София – Изток – Рилец (Говедарци) и ОФГ Перник – Легия (Рударци). Географията на турнира допълва отборът на украинската диаспора в България – Задунайска сич.
Жребият отреди в група “А” да попаднат Рилец, Гранит, Обеля и Легия. В група “Б” са Железница, Надежда, Витоша и Задунайска сич.
В първия мач на 8 юли от 10:00 часа се срещат Железница – Надежда, от 18:00 часа играят Задунайска сич – Витоша.
Седмица по- късно на 15 юли  стартират мачовете от група “Б”. Часовете на тези мачове, както и пълната програма на турнира, ще бъдат обявени допълнително и можете да ги научите от официалната страница на турнира във Facebook.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4