Стартира БАМФ Лига в Пазарджик

Стартира БАМФ Лига в Пазарджик

Голямото и сплотено семейство на БАМФ се разшири с още един областен център. След сериозна подготовка и усилия през последните 6 месеца отборите от Пазарджик и региона ще могат да се наслаждават на мини футболни страсти с марката “БАМФ”.

На 14 март от 18:30 часа на комплекс “Релакс Арена” се проведе официалната церемония по откриването на мини футболния шампионат. На събитието присъстваха градоначалника на Пазарджик г-н Тодор Попов, отговорникът за спорта в Общината, “златното момиче” на България Ренета Камберова, зам.-председателя на БАМФ Петър Дилчев, основният спонсор на турнира и заместник генерален директор на “Райкомерс Конструкшън”  г-н Илия Козарев, “, който е и спортен директор на БАМФ, и президентът на EMF и изпълнитeлен директор на БАМФ Борислав Александров.

Българска Асоциация Мини Футбол изказва огромни благодарности на общинското ръководство на Пазарджик в лицето на г-н Попов и г-жа Камберова за сътрудничестовото и безценната помощ за стартиране на проекта. БАМФ Пазарджик ще бъде включен в спортния календар на общината и ще създаде необходимите условия за популяризиране на масовия спорт сред гражданите от всички възрастови групи.

Градът е с дългогодишни традиции в сферата на футбола и спорта, а още от есента местните призьори ще имат възможността да се включат в републиканските турнири на БАМФ и да се борят за международна изява. Организаторите Георги Георгиев и Михаил Колев също пожелаха успех на участниците и ги посъветваха да се пазят от контузии. Първенството започна с 10 отбора, но имайки предвид силният интерес към футбола в града, сме сигурни че в най-скоро време бройката ще се увеличи драстично. Левски Паталеница и Партизан Злокучене откриха шампионата със зрелищен двубой и загатнаха, че Пазарджишките отбори имат какво да покажат на мини футболна България и Европа.

Уебсайт: http://bamf-bg.eu/region/33

Facebook: БАМФ Градска футболна лига Пазарджик 

За контакти:

Георги Георгиев:

тел: 0895676643

Имейл: smaky2211@gmail.com  

Михаил Колев:

тел: 0885127389

БАМФ пожелава здраве и късмет на всички състезатели.

#WeAreBAMF


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4