„Вистеон“ спечели промоция за Висшата лига

Тимът на „Вистеон“  е нов член на Висшата лига в IT шампионата. Момчетата на мениджъра Георги Близнаков извоюваха промоция в елита, след като финишираха на първо място сезона в Чемпиъншип.
15 извоювани победи и вкарани 67 гола бяха достатъчни за златните медали на „Вистеон“.

Втори завърши e-Novator с 57 точки, а третото място остана за Software AG с 52 т.

Един от водещите отбори във Висшата лига на IT шампионата пък се отдаде на разпускане след тежкия сезон. Sap Labs Bulgaria закри годината с парти в пицария след победата над “Енетпулс” с 5:3 в последния мач за 2018-а.

Интересна развръзка имаше и битката за титлата в Лига 2 на Английската Неделна лига. Там златните медали грабнаха футболистите на Bianchi Coffee. Те предсрочно си осигуриха триумфа, макар че до края на редовния сезон им остава да изиграят още един мач – срещу „Кралете“ на 23 декември.

За „лос кафетерос“ първото място вече сигурно, защото имат аванс от 2 точки и мач по-малко от преследвача „Зенит“. Активът на първенеца е 22 точки, 7 победи и 1 равен, голова разлика 38:9.

Суровата зима изигра лоша шега на звездите в минифутбола. Снежната обстановка в София наложи мачовете от Бизнеслигата да бъдат отложени. Срещите ще се изиграят през февруари 2019 г.

Междувременно стана ясно, че клуб „Ревю“ ще приеме церемонията по награждаванията на БАМФ – София. На 8 и 9 януари призьорите от IT шампионата и Неделната лига ще получат своите отличия.

Categories: Минифутбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4