Мътивир отнесе последно предупреждение, побойник беше изваден за година от футбола

Мътивир отнесе последно предупреждение, побойник беше изваден за година от футбола

ФК Мътивир (Ихтиман) се размина с изваждане от групата заради инцидентите, разиграли се по време и след мача срещу Бенковски (Костенец). 

 

Със спиране от състезателни права: – АОГ Изток – 9 кръг
Александър Иванов /ФК Звездец/ Чл.22 /2/ буква „А“ 1 среща
Ерик Барамеда /ФК Звездец/ Чл.22 /2/ буква „А“ 1 среща

 

По ДОКЛАД:

1.За обида на длъжностно лице извън игрово време на основание чл.22 /2/ „К“ предложение 5 от ДП /2018-2019/ наказва Светлин Николаев Семков от ФК Козаро-Скравена със „Спиране на състезателни права за 2 срещи“.
2.За нанесен удар при спряна игра в глезена на главния съдия на основание чл.25 от ДП /2018-2019/ наказва Иван Сашов Митев от ФК Мъти вир със „Спиране на състезателни права за срок от 1 година“, считано от 04.11.2018 година.
– За отправена закана за здравето на съдийската бригада на основание чл.22 /2/ „М“ предложение 4 от ДП /2018-2019/ наказва Чавдар Живков Шатъров от ФК Мъти вир със „Спиране на състезателни права за 1 среща“.
– За системно неспазване на Наредба за първенства и турнири отправя на ФК Мъти вир „Последно предупреждение за изваждане от участие в първенството /рецидиви от предходни първенства/“.
За инцидентите, разразили се след мача от АОГ – Север между отборите на Левски (Чепинци) и Мрамор, няма наказания. Те не са описани в докладите на длъжностните лица.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4