Козаро (Скравена) дебютира на Запад в ОФГ, Левски 2007 (Долна баня) се завръща на Изток

Козаро (Скравена) дебютира на Запад в ОФГ, Левски 2007 (Долна баня) се завръща на Изток

Нов отбор ще се присъедини към семейството на участниците в ОФГ от тази есен. Това е новосформирания тим с интересното име Козаро, с. Скравена, общ. Ботевград. Той ще се състезава в Западната група. След известно прекъсване, на Изток пък се завръща отборът на Левски 2007 (Долна баня). Това стана ясно по време на традиционната Техническа конференция преди началото на първенството, което стартира на 8 и 9 септември.

По време на форума, проведен в централана на БФС на ул. “Цар Иван Асен II”, бяха обсъдени детайли от спортно-състезателен характер, промени в съдийските наредби, технически правила. Ръководството на ОС на БФС София в лицето на председателя Петьо Дончев, секретаря Евгени Геров и председателя на СТК Стефан Йорданов уточни удобните дни за провеждане на футболните мачове за всеки един от отборите, часовете по месеци и възможностите за промяната им.

Коментирани бяха въпроси от естеството на дисциплината около терена, охраната на мачовете, квотата за участие в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига и др. Тихомир Костовски разясни промените в съдийските правила в специална презентация.

Христо Йорданов представи медийната платформа YouSofia, включваща видеопортала yousofia.bg, която заедно с Агенция “Витоша Нюз” и в. “Софийски вестник” ще дават пълна информация и статистика за двубоите на Запад и Изток в ОФГ от тази есен. В края на първенството YouSofia ще връчи купата за голмайстор на най-добрия стрелец в ОФГ. В началото на следващата седмица ще бъде изготвена и програмата на двете групи по дни и часове.

Христо ЙОРДАНОВ

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4