Железница пречупи Младост в здрава битка (СНИМКИ)

Железница пречупи Младост в здрава битка (СНИМКИ)
Железница надви Младост 2015 с 2:0 в здрав сблъсък от 5-ия кръг на столичната АОГ – Юг. С успеха домакините се утвърдиха на четвъртата позиция във временното класиране с 12 точки. Новакът Младост остава шести със 7 т.

Очакванията за интересен и труден мач се оправдаха напълно. След равностойно начало Железница взе предимство с 2:0, като изпусна да довърши противника още до почивката. Разписаха се Димитър Шаламанов и Захари Младенов.

През втората част тимът на Младост показа много по-добра физическа подготовка и имаше сериозно предимство във владеенето на топката, но така и не успя да пробие опитната защита на домакините.

Отборът на Железница на свой ред пропусна добри възможности за гол след контраатаки.

Феновете на домакините вече се радват на далеч по-луксозни условия на трибуните. От ръководството на Железница се похвалиха с новите си придобивки, с което ще предложат комфорт на вярната си агитка.

Съставът на Железница:

Прави: А. Банков, Ц. Иванов, Ц. Трайков, Н. Цветанов- капитан, С. Йовчев, А. Кюркчиев.
Клекнали: Д. Шаламанов, З. Младенов, А. Кюмюрджиев, Д.Деянов, В. Шумантов.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4