Караджинов: Болно ми е, като гледам Локомотив (ВИДЕО)

Караджинов: Болно ми е, като гледам Локомотив (ВИДЕО)

Бившият национал Калоян Караджинов коментира случващото с Локомотив (София) и обясни какво се случва с него в последно време. В момента Кайо е най-голямата звезда на четвъртодивизионния Спартак (Подгумер), който се подвизава в северната АОГ на столицата. Любимецът на “червено-черната” публика призна, че му е болно от сегашното състояние на родния клуб. С Караджинов разговаряме след края на дербито от 3-ия кръг на първенството Спартак – Левски (Чепинци), което завърши 0:0.

“Болно ми е да го гледам така Локомотив, но такива са обстоятелствата в момента и трябва да се задоволим. Макар че, не трябва, но няма какво да сторим. Дали скоро ще се върне в елита? Мисля, че сега не, но миналия сезон имаха голям шанс да го сторят. Имаха добър колектив и отбор. Само малшансът им изигра лоша шега на баража срещу Витоша (Бистрица) в Пловдив. Да, трагедия е, обаче животът трябваше да продължи, да направят още по-силен тим, който тази година да се бори и да влезе категорично в Първа лига. Да, но стана обратното, по незнайни причини”, заяви Кайо.

Ето и всички интервюта след дербито от АОГ:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4