Ексклузивно от Италия: И Меси в калчото! Вижте в кой отбор

Медиите в Италия днес съобщават една доста интересна новина – а именно, че Лионел Меси ще бъде новото попълнение на Интер (Милано).
Броени дни след представянето на Кристиано Роналдо в Ювентус, и другият голям футболист на нашето съвремие е изкушаван да се премести на Ботуша. След девегодишно съперничество по терените на Испания и Европа, битката сега изглежда по-вероятно от всякога да се премести в Калчото, което по този начин ще стане най-гледаното първенство в света, изпреварвайки Висшата лига и Примера дивисион.

Не е за подценяване фактът, че Барселона и Интер играят с една и съща екипировка –  което само би улеснило подобна сделка, понеже няма да се стига до загуби на производителя (Найк) – нещо, което бе съобразено и при трансфера на Роналдо в Ювентус (Адидас) – все пак става въпрос за стотици милиони приходи, както и индивидуални клаузи на играчите и реално поради тази маркетингова причина те са ограничени в избора си за нов отбор.

Спекулациите се подхранват и от изявления на представители на основния спонсор на “Нерадзурите” – Пирели (Трончети пред Тутоспорт)  и собствениците от китайската Сунинг груп. Все още не се говори за конкретни цифри по трансфера, но със сигурност той ще надвишава това, което Ювентус плати на Реал за Роналдо. Разбира се, Интер, който през идния сезон се завръща и в Шампионската лига, трябва да се съобрази и с финансовите изисквания на УЕФА.

Очакват ли ни нови незабравими сблъсъци от легендарното съперничество Роналдо-Меси…?

Очаквайте подробности!

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4