Трима с бухалки обраха пощата в Световрачане

Трима с бухалки обраха пощата в Световрачане
Трима въоръжени са обрали пощата на софийското село Световрачене, съобщиха от МВР. Сигналът е получен малко след 9 ч. По първоначална информация, трима маскирани влезли в пощата, заплашили служителите с бухалки и отнели сума пари. Няма данни за пострадали. На мястото незабавно са изпратени полицейски екипи, уточни БНТ.
Извършителите на грабежа са избягали с автомобил в неизвестна посока. В момента се издирват от органите на реда.

По първоначална информация на БНР те са успели да ограбят между 2 и 3 хиляди лева. Обирът е станал пред очите на възрастни хора, които са чакали да получат пенсиите си.

Това не е първият обир на пощенски клон в страната за последните години.

Припомняме, през нощта на 3 срещу 4 април 2018 г. неизвестни са проникнали с взлом в Пощенската станция в село Барутин, община Доспат. Сградата е на два етажа и се намира в центъра на селото. От Районна прокуратура-Девин тогава разследваха взломна кражба на каса с пари.

След кражбата от централната поща в Хасково, станала на 8 юни 2016 г. бяха задържани четирима души. По-късно те бяха освободени поради липса на доказателства.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4