Филиповци се пуска с отбор в столичната група

Филиповци се пуска с отбор в столичната група

Футболът се завръща в столичния квартал “Филиповци”! Това научи “Витоша Нюз” от отлично осведомени източници. Местният Зенит ще се пусне за участие в столичната АОГ – Север. Играчите от отбора вече започнаха тренировки. Най-силното ново попълнение е голмайсторът на Житен Свилен Спасов.

В същото време Надежда (Доброславци), който извоюва промоция в Югозападната Трета лига, обмисля идеята за дублиращ отбор. Той ще се подвизава също в АОГ – Север. Така участниците през новия сезон ще бъдат Надежда (Доброславци) II,  Зенит (Филиповци), Мрамор, Левски (Чепинци), Житен, Локомотив (не е сигурно), Спартак (Подгумер), Банкя, Кремиковци, Вихър (Требич), Въстаник (Войняговци), Сокол (Негован) и Изтребител (Иваняне).

Техническата конференция в ЗС – София за АОГ – мъже ще се проведе на 16 август. Първенството ще стартира на 9 септември.

Милен ДИМИТРОВ

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4