Виктор Михайлов: Локомотив скоро ще се върне там, където му е мястото

Виктор Михайлов: Локомотив скоро ще се върне там, където му е мястото

Виктор Михайлов е добре познато име за феновете на футбола у нас. Синът на легендата Начко Михайлов днес официално беше назначен за помощник-треньор на любомото Локо (Сф). 43-годишният специалист даде първото си интервю след назначението пред главния редактор на “Витоша Нюз” Милен ДИМИТРОВ.

“Развълнуван съм. Благодаря на ръководството на клуба и по-специално на собственика г-н Иван Василев за оказаното доверие. Ще се постаря да го оправдая, започна Михайлов.

-Да, разбирам, че сега ситуацията е тежка за нашите верни привърженици, още повече след загубата от Витоша (Бистрица) в баража за влизане в Първа лига. Така е. Трудно е да се преодолее мъката, но пък може би трябваше и да се преболедува. Нали след лошото, идва и хубавото, казват мъдрите хора? Длъжността не е нова за мен, защото бях част от екипа на Ангел Колев и преди две години. Зная си отговорностите и задачите.

През последните два сезона работих в школата, водих набор 2002 г. Там резултатите ни не бяха никак лоши. За мен връщането в първия отбор си е едно повишение.

Целите? Те не могат да са по-различни от преследване на първото място. Не сме разговаряли още с шефовете на клуба, но едва ли техните амбиции са по-различни. Чувам и чета, че напоследък доста отбори изявяват претенции за промоция в елита. Добре, но аз ще им кажа да не си правят прибързани сметки, както се казва – сметки без кръчмар. Ние сме Локо! Всички ще се съобразяват винаги с нас.

Сигурен съм, че скоро Локомотив ще се върне там, където му е мястото – в Първа лига. Ние сме си марка, нали знаеш? А който иска нека си говори, да си прави трансфери…Те кой са взели? Да не са взели Ван Бастен, или Меси?”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4