Спектакълът за Гунди само за ден продаде над 5 000 билета

Спектакълът за Гунди само за ден продаде над 5 000 билета

След официалната пресконференция за грандиозния футболен спектакъл „75 години Георги Аспарухов-Гунди“, само за ден в тикет компанията отчетоха продажби за над 5 000 закупени билета за мача на 19 август на стадион „Васил Левски“ в чест на незабравимата деветка между Левски и аржентинския гранд Бока Хуниорс.

На пресконференцията по повод събитието, на която присъства и съпругата на легендарния нападател Георги Аспарухов-Гунди – Величка Маркова-Аспарухова, както и двама от най-близките му приятели и съотборници Иван Вуцов и Сашо Костов, стана ясно, че срещата между двата отбора няма да бъде просто приятелски мач, нито контрола, а едно истинско честване и невероятно шоу, което със сигурност великият Георги Аспарухов заслужава.

Спектакълът, на който българската публика за първи път ще има възможността да посрещне у нас великия световен гранд Бока Хуниорс, ще бъде достойна почит за една от любимите футболни легенди на цяла България. Едно уникално събитие, на което всеки ще може да изрази своя респект към голямата емблема на синия клуб, а организаторите обещават шоуто да надмине проведените до сега юбилейни мачове на червените легенди Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между „Левски“ и „Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4