Станислав Евлогиев: Не се чувствам герой, ако теренът беше по-добър щяхме да бием по-лесно

Станислав Евлогиев: Не се чувствам герой, ако теренът беше по-добър щяхме да бием по-лесно

Крилото на ФК Мрамор Станислав Евлогиев реши дербито с Житен от 16-ия кръг на АОГ-Север. Бързакът вкара и двата гола за успеха при визитата с 2:0. С голмайстора разговаря главният редактор на “Витоша Нюз” Милен ДИМИТРОВ.

“Щастлив съм много от успеха. Не се чувствам герой, въпреки, че реализирах двата гола. За мен беше важно да помогна на отбора. На този тежък терен не можеше много да се играе футбол. Колкото можехме, тичахме, стараехме се…Но си беше бая мъка, честно казано. Сами видяхте какви бяха условията. Герой не съм. Всички се борихме…и това беше. Радвам се, че увенчах усилията на моите съотборници, заяви Евлогиев.

-Да, този мач имаше по-особен заряд. Местно дерби, знаете как е. Дали е бил коректен мачът? Да, като цяло беше коректен. Даже си мислех, че ще бъде по-зле, да ви кажа (смее се). Имаше си остри сблъсъци, ама това се и очакваше. Всичко беше в рамките на нормалното. Смятам, че бяхме и по-добре подготвени физически в сравнение с тима на Житен. Тактически също стояхме добре. Ако теренът беше по-добър, щеше да бъде още по-лесно за нас.

През есенния полусезон играх в лидера Надежда (Доброславци). Бях и титуляр. Защо напуснах ли? Ами, реших, че повече ми се играе за Мрамор и така…Реших да играя за удоволствие футбол, а не да се ядосвам, да хабя нерви. Стискам им палци сега на Доброславци. Ние се разделихме като приятели с тяхното ръководство. Не мога нищо лошо да кажа за клуба. Видял съм добро, научил съм всичко и само положителни емоции имам от там. Дано да извоюват промоция в Трета югозападна лига.”

На снимката: Евлогиев бележи първия гол в мача

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4