Обрат! Локо-БДЖ остава в първенството

Обрат! Локо-БДЖ остава в първенството

Локо-БДЖ ще продължи участието си в първенството на столичната АОГ – Север, научи “Витоша Нюз”. Както първа нашата медия съобщи, имаше опасност тимът да бъде разформирован и групата да остане с отбор по-малко.

Целият проблем започна с разследване в Темата на NOVA, което разкрива как при липсата на пари за назначаването на машинисти в железниците има заплати за…футболисти.

В репортажа бяха визирани имената на трима играчи: Христо Стамболийски, Александър Христов и Красимир Узунов.

И все пак в крайна сметка се появи светлинка в тунела. Локо-БДЖ ще играе и през пролетта в АОГ. Пролетният полусезон в първенството започва на 11 март, а “червено-черните” приемат лидера Надежда (Доброславци).

“Продължаваме участие! Нямаме никакво намерение да се предаваме. Ще доиграем сезона, пък ще му мислим по-нататък. Лично аз по едно време се бях обезверил леко след тези скандали. За щастие разумът надделя. На мен не са ми повлияли негативните публикации и коментари за Локо-БДЖ. В живота си съм видял какво ли не.

Целта пред отбора е да побеждава във всеки мач. Ние, по принцип, не се борим за нищо. Играем само за удоволствие. Ако завършим в челната тройка – ще е добре, ако не – здраве да е. Отчитам, че не успяхме да направим почти никаква подготовка. Не се намираме в най-доброто си функционално състезание. Напусна ни само вратарят Едуард Мечикян, който отиде в третодивизионния Рилски спортист (Самоков), но това не ме притеснява. Другите сме си същите. Но пък разполагам се ресурс от талантливи момчета. И не случайно сега, през зимната пауза, не взех нови футболисти, защото моите са най-добрите“, подчерта старши треньорът Юли Петков.

Бившият младежки национал и защитник на Искър (Сф), Левски, Спартак (Пл) и Локомотив (Сф) събра добри играчи и ги направи стабилен отбор. След есенния полусезон „червено-черните“ са трети във временното класиране с 27 точки. Лидерът Надежда (Доброславци) има 33, а Левски (Чепинци) е втори с 30.

Милен ДИМИТРОВ

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!
 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4