На “Герена” отдадоха почит на Панов (ВИДЕО)

Част от ръководството на Левски, част от ветераните на “сините”, деца от школата и доста фенове на столичани отдадоха почит на големия Павел Панов пред Сектор “А” на стадион “Виваком Арена Георги Аспарухов”. Пред клубния магазин на 26-кратните шампиони беше сложена голяма снимка на една от най-големите легенди на Левски.

Погребението на великия български футболист Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища, припомня Спортал. Поклонението ще започне половин час по-рано. Легендарният играч на Левски ни напусна внезапно на 67-годишна възраст.

“Павел Панов бе изключителен човек. Един от най-добрите ми приятели, да не кажа и най-добрият. Уважавах го. Едно, че беше изключителен футболист, но беше и изключителен човек. Може би над 10 години не сме се разделяли. Където и да сме играли, винаги сме били в една стая с него. Много близки бяхме. Много ми е мъчно. Имаме много спомени заедно, но просто не мога да говоря сега, за да ви разкажа. Нещо ми се откъсна от сърцето. Обичаха го всички. Весело момче, обичаше шегите много. Чудесен човек беше. За съжаление си отиде много млад”, спомни си през сълзи Кирил Ивков.

“Голяма загуба за Левски и българския футбол. С ярки, изявени технически и тактически качества. Той беше човек с голям морал. Жалко, голяма загуба. Бяхме близки, непрекъснато бяхме заедно. Даже по едно време му помогнах да стане играч на Арис Солун. Уважавахме се много. Той беше също уважителен, коректен в отношенията си. Един голям човек с главно “Ч”, коментира Добромир Жечев.

 

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4