Лагерът на Локо (Сф) в Италия е под въпрос, “червено-черните” с нов спонсор

Лагерът на Локо (Сф) в Италия е под въпрос, “червено-черните” с нов спонсор

На път е да отпадне пътуването на Локо (Сф) до Италия, научи „Витоша Нюз“. Както е известно, ръководството на столичния клуб анонсира, че тимът ще изкара 12-дневен зимен лагер на Апенините.

Това трябва да се случи между 28 януари и 8 февруари 2018 г.

“Уж беше уредено всичко около пътуването ни, намериха ни и съперници – Варезе, дубълът на Милан и швейцарският Сион. Съставихме и списъци за групата ни, която ще замине, но…Нямаше уточнени нито дати на проверките, нито имена на съперниците. Говоря – официално. Иначе на думите трябваше да играем д изброените по-горем тимове.

Все още чакам официално потвърждение от мениджърската агенция, която ни предложи офертата. Ще ги чакам още малко и дотам, заяви президентът на Локомотив Иван Василев пред „Витоша Нюз“. – Търпението ми не е безгранично. Локомотив е име и няма да търпя никой да се подиграва с нас. Но няма причина за безпокойство. Моят вариант „Б“ е Сандански. Там хората предлагат не по-лоши условия от тези в Италия. Плюс това и по-лесно можем да намерим съперници за контролните мачове.“

Играчите на треньора Младен Додич ще играят и една контрола с Кариана след завръщането си от лагера в Италия преди старта на пролетния полусезон във Втора лига. Първият лагер на “железничарите” ще бъде в София.

„Засега сигурна е само контролата с Кариана (Ерден). Всичко друго предстои да се уточни. Не съм притеснен и около селекцията. Освен сенегалският защитник, който притежава нелоши качества и съм убеден, че ще ни свърши работа, няма засега никой друг, когото мога да анонсирам като сигурно ново попълнение. На Бруно Дженари съм му купил билети, уредил съм визи, документи и т.н. Чакаме го да се яви на първата ни тренировка за 2018 г, уточни Иван Василев.

– Не закъсняваме изобщо със селекцията. Знаете ли, че в последните седмици ми счупиха телефона да ми звънят какви ли не мениджъри и футболисти. Но Локомотив не е случаен клуб. Искам да подчертая още нещо: Който футболист иска да се развива, да расте нагоре, да бъде забелязан в чужбина, е добре дошъл при нас. В момента в тима ни играят страхотни футболисти, страхотни момчета и пистински професионалисти. Убеден съм, че Локомотив от есента ще играе в Първа лига! А и после ще бъдем фактор в елита. Ще влезем най-малко в първата шестица, бъдете сигурни в това!“.

Собственикът на „червено-черния“ клуб анонсира и още една хубава новина за верните фенове.  До дни предстои да бъде подписан и спонсорски договор с мощна букмейкърска компания. Името на фирмата ще бъде брандирано и на екипите на футболистите от Локо (Сф).

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4