Камата за тези, които не дойдоха: Изтрил съм им телефоните

Христо Стоичков изригна срещу футболните звезди, които не го уважиха и не пристигнаха за юбилея му на стадион „Васил Левски“, който събра над 40 000 зрители на трибуните. Камата заяви, че за него тези хора не съществуват и вече е изтрил телефоните им. Както е известно, сред най-големите звезди, които се очакваше да не присъстват и не дойдоха бяха Диего Марадона, Ромарио, Хосе Луис Чилаверт и други. Направи впечатление и отсъствието на Любослав Пенев.

Ден след юбилея „50 години номер 8“ Стоичков даде интервю за bTV.

ЕТО ЧАСТ ОТ НЕГО:
– Получи ли се празникът, който си представяше, който искаше да направиш?
– За мен се получи. И много по-добре, отколкото ако бяха дошли някой от големите звезди, защото са много претенциозни – искам това, искам онова. И накрая можеше да не дойдат и на мача.

– Това ли бяха хората, които най-много те уважават, вчера на терена?
Те показаха! Няма да споменавам повече от тези имена, които вчера казаха, че ще дойдат и не дойдоха. За мен те вече не съществуват. За мен те вече са изтрити от моя телефон. Те повече никога няма да дойдат до мен. Никога повече няма да се свържат с мен.
Снимка: Валентин Маринов

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4