Бистришките тигри спечелиха зоналния финал

Бистришките тигри спечелиха зоналния финал

Ветераните на Хебър загубиха с 1:2 от Витоша(Бистрица) зоналния финал, който се игра на стадион „Летище” в столицата. Така пазарджиклии отпаднаха от по-нататъшната надпревара за сметка на домакините, които се класираха за следващия етап.

През цялото време в отбора на „бистришките тигри” се подвизаваше премиерът Бойко Борисов, който обаче не успя да се разпише.

Борисов направи няколко двойни подавания, но не успя да застраши сериозно стражът на хебърци Йордан Линков.

Столичани вкараха по едно попадение в двете полувремена от срещата. Точен за Хебър беше Владо Манчев. В края защитниците на Витоша едва не си вкараха автогол – топката се удари в дирека. Евентуално изравняване щеше да изпрати мача в дузпи.

Селекционерът на Хебър Лазар Димитров започна в състав: Йордан Линков, Георги Лазаров – Патицата, Валентин Карагьозов, Йордан Михайлов,  Красимир Консулов, Стоил Фърцов, Николай Воденичаров, Красимир Василев – Къдравия, Владимир Манчев, Анастас Петров и Емил Йорданов. По-късно в игра за пазарджиклии влязоха Владо Данов, Георги Куцовски – Куцата, Боян Никленов – Гибона и Ангел Малинов – Малинката.

След мача от щаба на Хебър се оплакаха от съдийството.

Текст: pazardjik.marica.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4