Внесоха и върнаха документите на Любо Пенев в БФС

БФС не прие документите на Любослав Пенев като кандидат за президентския пост на футболната централа. Тази сутрин Ивайло Гроздев и Тони Миланов внесоха от името на Черногорец (Ноевци) документите на бившия футболист и селекционер на националния отбор. От канцелариите на футболния съюз обаче върнали кандидатурата.

“Не ни приеха писмото, защото не са готови – нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерение за кандидатирането на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Когато мине заседанието на Изпълкома, ще внесем документите. Но в БФС сега не са готови. Това е безхаберие.

Издига го футболен клуб от аматьорския футбол. Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще има пресконференция. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес. Накрая народът ще ги измете”, коментираха вносителите на кандидатурата на Пенев.

Текст: БЛИЦ Спорт

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4