Няма такъв наглец! Делио Роси отказа да постъпи достойно и да си тръгне от Левски!

Няма такъв наглец! Делио Роси отказа да постъпи достойно и да си тръгне от Левски!

Треньорът на Левски Делио Роси пое отговорност за отпадането на тима още в първия квалификационен кръг на Лига Европа, но не пожела веднага да подаде оставка, а иска първо да говори с клубното ръководство. „Сините“ победиха Вадуц с 3:2 в реванша, но с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен тимът от Лихтенщайн се класира напред.

“Мисля, че трябва да съжаляваме изцяло заради първия мач. Днес направихме това, което трябваше да направим, но нямахме късмет. Първият гол стана, след като нашият краен защитник не беше дублиран. Освен това хората в нашето наказателно поле бяха на една линия. Трябваше да вкараме дузпата, но всичко това сега звучи като оправдание. Дузпите наистина, за съжаление резултатът от тях е това кой как изпълнява и се чувства. Жалко, че изпуснахме тази дузпа, защото мачът отиваше в съвсем друга посока. Не играхме добре и в двата мача. Първият мач не трябваше да го губим”, сподели Роси след мача.

“Ние имаме няколко контузени футболисти, има и други, които трябва да дойдат. Тези, които играха днес, дадоха всичко от себе си. Във футбола се случва всичко. Изиграхме слаб първи мач, днес играхме много добре и заслужавахме да продължим, но не успяхме. Да се срамуваме е малко преувеличено. Искам да се извиня, че не успяхме да преминем в следващия кръг, тъй като аз съм отговорен за всичко това и поемам вината. Винаги когато резултатите не са добри, виновен е треньорът”, допъни още италианецът.

“Оставката е признак на това човек да се предаде, а аз не се предавам. Резултатите наистина не са добри, но ще говоря с ръководството по този въпрос. Ще говоря с клуба”, завърши Делио Роси на директен въпрос дали би си подал оставката веднага.

Текст: Блиц Спорт

https://youtu.be/TSXgufMCQBE


Снимка: levski.bg

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4