Напусна ни обичан български актьор

Актьорът Стефан Щерев-Чечо почина на 44-годишна възраст след боледуване.
Той е роден на 17 юни 1973 г. Играл е в Народния театър „Иван Вазов”, НДТ „Сълза и смях”, Малък градски театър зад канала, театър „София”, а в последните години зрителите имаха възможност да го гледат в Сатиричния театър. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми, както и в множество телевизионни предавания. Сътрудничи и работи с Алън Гуд, Ксавие ле Роа, Нандан Кирко, Томи Яженич, Далия Ачин.

Изиграва ролята на Валентин Иванов в сериала „Отплата”. Бил е водещ на предаването „Да разлаем кучетата”, както и е едно от лицата на неделното ток-шоу по Нова „Станция НОВА” и „Почивна станция”.
Стефан се почувства зле преди няколко дни и е приет в болницата с проблеми в черния дроб. Заради внезапното влошаване на здравословното му състояние е отменен и спектакъл в Хасково, в който Щерев трябвало да участва.

Колеги на актьора споделят, че той има нужда от поне три банки кръв. Започва и акция по кръводаряване. Количеството е било събрано, но за съжаление, се е оказало твърде късно…

Редакцията на “Витоша Нюз” изказва искрените си съболезнования на близките и семейството на актьора…

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4