Вижте защо се разплака легендата Георги Младенов (ВИДЕО)

Легендата на българския баскетбол Георги Младенов бе гост в първото издание на “Арена баскет” по БНТ за новия сезон. Той бе изненадан приятно с видеопослание от сина му Борислав, на което не остана безразличен и дори се просълзи в ефир.

“От доста време искам да му кажа колко много му се възхищавам. Без него нямаше да съм никой. Още от малък бях с него всеки ден в залата. Извън терена ме учеше да съм честен и добър човек, да не лъжа, да казвам винаги истината. Искам най-много да му благодаря, че си даде времето, за да ме направи играча, който съм в момента, и човека, който съм. Без него нямаше даже да играя баскетбол. Без него нямаше да знам какво да правя. Всичко е благодарение на него. Всеки Божи ден той даваше максимума от себе си, за да ме научи на нещо ново, а аз също давах максимума от себе си. Искам да знае, че му благодаря ужасно много, че е невероятен човек, че го обичам ужасно много и че искам да види как играя в НБА и съм направил това, което той не е могъл”, бяха силните думи на 17-годишния Борислав.

“Вие ме убихте!”, бе емоционалният отговор на Георги Младенов, който продължи:

“Освен да ви благодаря, защото вече го няма един месец и много ми липсва. Дано това, което иска да постигне и което аз не успях, да го направи. Той има всичко. Благодаря ви! Това е нещо, което не съм очаквал. Това момче много ми липсва, защото той има много големи мечти. Той има много големи планове за себе си. Той го иска много и по начина, по който иска да ги постигне, му прави чест. Казал съм му отдавна, че той е много по-добър от мен, отколкото когато аз бях на тези години. Той иска да ме задмине, а той не знае, че отдавна ме е задминал. Защото на неговите години аз нямах това, което той постига в момента, не играех там, където той играе в момента, нямах тези шансове, които той има. Сигурен съм, само да е жив и здрав, че рано или късно ще изпълни своите мечти.”

Видео – ТУК!

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4