Славия и Раднички спукаха топката за 0:0

Славия и сръбския Раднички (Ниш) завършиха 0:0 в контрола, играна на стадиона в кв. “Овча купел”. Гостите се намират на шесто място в Суперлигата.

Головите положения на практика липсваха в мача, особено през второто полувреме, когато и в двата състава бяха извършени редица промени. Около 50-ината зрители щяха да умрат от скука.

Във 2-ата минута Галин Иванов можеше да се разпише, но пропусна да го направи от добра позиция. За отбора дебютира и новото попълнение Сюлейман Траоре, който подписа наскоро със Славия. Малиецът обаче все още не може да бъде картотекиран в БФС заради проблем с документите.

Двама българи, които ще карат проби в отбора – Георги Георгиев и Стефан Стаматов, също се появиха в игра за “белите” след почивката.

Две минути преди края на проверката младокът Димитър Буров едва не заформи масово меле с участието на почти всички футболисти. Защитникът беше покосен грубо от Андрия Михайлович от Раднички. Буров се изправи на краката и се сдърпа със сърбина. Боят беше предотвратен след намесата на двамата капитани и хора от треньорските скамейки.

Контролата беше изгледана и от боса на “белия” клуб Венцеслав Стефанов.
В събота Славия ще се изиграе още една контрола. Съперник на столичани ще е втородивизионният Оборище (Панагюрище), а проверката ще се състои от 15,30 часа отново на клубния стадион.

Съставът на Славия: Ем. Джерия, Юлис Ндонг, К. Велков, Матеус Биси, М.Венков, Ем. Мартинов, Ив. Минчев, Г. Иванов, С. Траоре, Ст. Велев, Чигози Мба – Чиги (М.Величков, Сл.Шоколаров, Вл.Узунов, Н.Милев, Вл. Узунов, Г. Георгиев, М. Семерджиев, Ст. Стаматов, Д. Буров)

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4