Тъжна вест! Отиде си Бузи…

Поредна тъжна вест за българския футбол. Почина Бисер Петков – Бузан. Той беше един от апостолите на най-популярната игра в София. Познаваха го хиляди хора, той беше помогнал сигурно на стотици.

Какво нещо е съдбата…Вчера, петък, 28 април Бисер присъства на тържественото представяне на книгата за легендата на Левски Меци Веселинов. Веселеше се, коментираше с приятели…Прибрал се вкъщи…На сутринта негови близки го намерили изстинал. Починал в съня си. Така си отиват праведните хора.

“Разтроен съм много, просто не съм на себе си. Бисер за мен беше ментор, почти като баща, голям мой приятел. Познавам го от над 20 години. Беше романтик във футбола. Даваше всичко от себе си за футбола. Такъв човек рядко се среща, призна един от най-близките приятели на Петков – Методи Здравков пред vitoshanews.com.

-Явно Господ го е взел по-рано, защото от такъв организатор като него имат нужда, дори и горе – на небето . Лека-полека ще ни вика един по един, за да се съберем и пак да играем футбол…

Хиляди футболисти са минали през него. Много ми е болно и мъчно… Не мога още да го приема. Един от хората, който най-много даваше мило и драго за футбола. Лишаваше себе си в името на играта. Има стотици други хора, много по-големи имена във футбола от от мен, които могат да говорят за неговите чисто човешки и футболни качества. Щастливец съм, че още от тийнейджър Бисер е бил до мен. Никога няма да забравя неговите съвети не само на терена, но и за нещата от живота. Поклон, бате Бузи. Почивай в мир…”

Редакцията на vitoshanews.com изказва искрените си съболезнования на близките и на семейството на Бисер Петков…
Biser


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4