Най-горещо ще бъде в Доброславци, Левски с труден тест в Житен

Днес и утре ще се изиграят срещите от втория кръг в столичната АОГ. Най-интересно сигурно ще бъде на игрището в Доброславци, където местният Надежда приема Локо-БДЖ в мач от северната дивизия. Двата тима завършиха съответно на първо и второ място миналия сезон.

Тежко гостуване  чака амбициозния Левски (Чепинци) на коравия тим на Житен. Днес ни чака оспорван сблъсък край летище София, където Академик посреща Витоша (Бистрица) II.

“Очаквам да се получи равностоен маач. Равностоен съперник. Мисля, че сме по-подготвеният отбор и ще вземем победата. Още повече, че сме и домакини. Нямаме право на грешка. Противникът го познавам, играхме през лятото една контрола. Разузнал съм ги. Имаше стойностни момчета. Уважение към противника. Не вярвам обаче да ме изненадат с нещо”, коментира старши треньорът на домакините  Методи Атанасов пред “Витоша Нюз”.

– Колкото до резултатите от първия кръг на сезона…Приятно съм изненадан от отбора на Мрамор, който би като гост в Ботунец. Очаквах по-сериозен отпор да дадат Изтребител (Иваняне) срещу Спартак (Подгумер). Голяма загуба на домакините…”

“Нормален мач. Отложихме първата ни среща от първенството заради служеблни ангажименти и сега това дерби за нас се явява първо изпитание от първенството. Не сме готови напълно, признавам го. Въпреки това ще опитаме да се представим на ниво срещу може би най-добрия отбор в групата. Дано само не ни попречи отвратителния терен. Надявам се да противопоставим на Надежда. Дано да се получи празник за публиката”, заяви треньорът на Локомотив Юли Петков.

АОГ – Север

2 кръг-17.09.2017г-17.00ч
ДОМАКИН ГОСТ РЕЗ. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
7 Сокол “Мрамор”
8 “Спартак-Подгумер” “Кремиковци” 16.09.17г.-17.00ч
9 “Въстаник” “Изтребител”
10 Житен Левски-Чепинци
11 Вихър-Требич Банкя-2009
12 Надежда Локомотив-БДЖ

 

АОГ – Юг

 

 2 кръг-17.09.2017г.- 17.00ч
ДОМАКИН ГОСТ РЕЗ. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
почива “Урвич”-Панчарево
“Железница” “Люлин”
УРВИЧ -1960/Пасарел “Левски-Раковски”
“Орловец-2015 “Искър-Герман”  16.09.2017 ч.
Обеля “Гранит”-Владая
“Академик-1947” “Витоша-Бистрица” 16.09.2017 г.   17.00 ч.  ст. Летище

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4