ЦСКА с нов план за оздравяване

Синдикът на ЦСКА Дора Милева има намерение сама да изготви план за оздравяването на “червените”. Втора седмица тя се запознава с документите по различните задължения на клуба към играчи, агенти и други клубове. Към момента те са приоритет на синдика, защото те са най-пряко свързани с условията по лицензиране за следващия сезон, пише 7 дни спорт. Госпожа Милева е заявила пред хора от ЦСКА, че дори има намерение да предложи оздравителен план на следващото заседание на кредиторите.

За целта около Милева има цял екип от специалисти, който се занимава с изготвянето на окончателен списък с кредиторите. Тя иска да разбере дали може да се предоговорят или да отпаднат някои от задълженията с играчи и агенти. Те са важни, защото ако има яснота по сумата и се сключат споразумения, това ще помогне на клуба да подаде необходимата документация за лиценз за “Б” група. Преди това обаче комитетът на кредиторите трябва да вземе решение за бъдещето на ЦСКА. Ако евентуалният оздравителен план от госпожа Милева е единствен и той е еднакво приемлив за кредиторите, тогава клубът отива към оздравителни процедури и спокойно може да получи лиценз за “Б” група.

Ако обаче кредиторите не се разберат, то тогава е най-реална възможността синдик Милева да обяви дружеството в несъстоятелност.

До средата на декември Милева ще е готова с окончателния списък на кредиторите, който трябва да бъде одобрен в съда.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4