Левски, ЦСКА, Ники Михайлов и Божинов се обединяват за благородна кауза

Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия и други родни отбори се обединяват в името на доброто. Клубовете дариха фланелки за благотворителен търг, средствата от който ще отидат за малките Влади и Паолина от Монтана.

Защитникът на шампионите Георги Терзиев дари фланелката си от мача с Истанбул Башакшехир. Васил Панайотов от Левски също дава екип, който е с подписи на всички играчи в клуба. От ЦСКА дадоха фланелка с номер 11 и също с автографи на всички футболисти. Това сториха и от Славия. Очаква се в благотворителната инициатива да се включат и още от родните елитни клубове.

В благородната инициатива се включиха също така вратарят на националния отбор Николай Михайлов, нападателят на Лозана – Валери Божинов, както и други български играчи в чужбина. Техни екипи също ще бъдат пуснати на благотворителния търг.

Кампанията за набиране на средства за Влади и Паолина бе започната от спортния журналист от БЛИЦ СПОРТ – Юри Славчев, и неговите партньори от „B.H. Wear”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4