Уникален гаф на коронясването на Мис Вселена – тука има, тука няма (ВИДЕО)

Скандално завърши най-известният конкурс за красота в света – „Мис Вселена” 2015. Короната за кралица на красотата беше дадена на една претендентка, а след това й беше отнета и сложена на обявената за подгласничка.

Пъровначално за победителка бе обявена „Мис Колумбия” Адриана Гутиерез, на главата й беше сложена корона за 30 000 долара със сини диаманти и топази. Миската се разплака от радост и се развълнува като всички участнички в подобни конкурси – това щеше да е втора поредна победа за Колумбия.

Но триумфът трая едва около две минути, а драмата с елементи на риалити шоу тепърва предстоеше…

Точно в момента, в който Гутиерез изпращаше въздушни целувки на публиката, водещият Стив Харви пристъпи напред с вкаменена физиономия и изрече: „Хора, трябва да се извиня. Първа подгласничка е „Мис Колумбия”. „Мис Вселена” 2015 е „Мис Филипини”. Няколко секунди филипинката Пиа Алонсо Урцбах не осъзнаваше какво й се е случило. Останалите три дами в топ 5 са от САЩ, Австралия и Франция.

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4