Краси Гачев се завърна в Подгумер, води цял отбор

Краси Гачев се завърна в Подгумер, води цял отбор

Красимир Гачев отново е старши треньор на Спартак (Подгумер), научи “Витоша Нюз”. Прочутият специалист през последния сезон водеше Торнадо (Безден). Гачев изведе “нерадзурите” до първото място в Областната група и до финала за определяне на областен първенец на София. Там обаче тимът отстъпи на Елин Пелин.

Въпреки големия успех след края на сезона обаче е настъпил разрив в отношенията между треньора и кметската управа. Скоро след това Гачев е получил покана от кмета на софийското село Подгумер да се завърне начело на местния тим. Спартак не взе участие в миналото първенство на АОГ.
Краси Гачев вече е водил “сините” от Подгумер. В продължение на две години те бяха фактор в първенството на АОГ – Север. Заедно със себе си специалистът ще вземе и почти всички футболисти от Торнадо (Безден). Все още не е дал отговор само Калоян Караджинов, който беше най-голямата звезда на тима.

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4