Българската Ева Карнейро се раздели с любимия Локо (Сф)

Мила Матеева вече не е в отбора на Локомотив (Сф)! Емблематичната лекарка на „червено-черните“ се раздели с клуба след години вярна служба. Жената, популярна и като Българската Ева Карнейро, си тръгна от отбора на своето сърце с емоционален пост в личния си профил в социалната мрежа.

Благодаря на всички момчета и колеги от Локомотив за хубавите години заедно! За мене беше чест да работя с вас!“, написа Мила.

Тя беше с Локото и в най-трудните мигове от историята на славния някога клуб. Почти безвъздмездно, в студ и пек, лято и зиме, беше близо до отбора. Премина и през ада на селската група през миналата година, когато „червено-черните“ извървяха своята Голгота от фалита, през окръжната група до Втора лига.
Mila 1

Междувременно и старши треньорът Явор Вълчинов напуска поста. Както първи vitoshanews.com написа специалистът се раздели с родното Локо. В тима от “Надежда” вече не са и още шестима футболисти. Това са гърците Анестис Хадзилиадис и Георгиос Бузукис, преотстъпените вратар Александър Любенов (Локо Пд),  Мики Орачев и Илия Димитров (Левски), както и Денис Пидев.

Локомотив ще се събере за начало на подготовката си на 19 юни. Все още не е ясна селекцията, която ще бъде обсъждана и с новия треньор, когато той бъде избран.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4